Dinercruise

Johannes op het water

Genieten van onze gerechten terwijl u door de Amsterdamse grachtengordel vaart? Dat kan! In samenwerking met een viertal rederijen biedt Restaurant Johannes geheel verzorgde dinercruises aan. Dat is het beste van twee werelden: vanaf het water ziet u de stad op haar mooist, en tijdens korte stops bij Johannes brengen wij de bijzondere creaties van onze chef bij u aan boord. Er is van alles mogelijk, tot ons complete 7-gangenmenu aan toe! Bent u nieuwsgierig geworden? Neem voor meer informatie gerust contact met ons op, of met een van onderstaande rederijen.

Classic Boat Tours

Al meer dan 20 jaar vaart Classic Boat Tours met haar inmiddels geheel elektrische vloot door de grachten van Amsterdam. Hun drie prachtige klassieke salonschepen Prix d’eau, La Reine en Libelle hebben een capaciteit voor het diner van 2 tot en met 17 personen. Een samenspel van goed eten, prachtige schepen en een schipper die exact aanvoelt wat uw gezelschap wenst staat garant voor een fantastische, onvergetelijke avond waar nog lang over zal worden gesproken.

020-6262466 | website | info@classicboattours.nl

Rederij Aemstelland

Dé manier om de oude stad Amsterdam te ontdekken is vanaf een klassieke salonboot van rederij Aemstelland. Hun elegante privéboten varen in de grachten van de hoofdstad en zijn zowel geschikt voor zakelijke als particuliere gelegenheden. Geniet aan boord, samen met uw gezelschap, van een door Johannes verzorgd diner. Dankzij de intieme sfeer op de klassieke salonboot beleeft u een onvergetelijke dag of avond in Amsterdam. Tevens kunt u met een charmante boot van Aemstelland van en naar restaurant Johannes varen om aldaar te genieten van een uitstekend diner. Van 2 tot 50 personen.

020-4229222 | website | info@aemstelland.nl

Private Canal Cruises

Op de prachtig gerestaureerde en volledig elektrische salonboot Salute uit 1922 beleeft u Amsterdam in stijl. Het sfeervolle mahonie-interieur is voorzien van veel authentieke detaills en biedt u elke vorm van 21ste-eeuws comfort en luxe. Dubbel glas in de salon en een goede verwarming zorgen ervoor dat u altijd een perfect panoramisch uitzicht heeft. Met mooi weer kunt u buiten dineren. Voeg onze persoonlijke service met oog voor detail toe en u hebt de ideale boot voor een gezelschap tot 5 personen.

06-53993066 | website | info@privatecanalcruises.nl

Classic Boat Dinners

Classic Boat Dinners beschikt over twee prachtige antieke salonboten. De Muze en De Kleijn Amsterdam, beide grondig gerestaureerd met behoud van alle oorspronkelijke details, zijn voorzien van hedendaags comfort en bieden plaats aan maximaal 20 en 12 dinergasten respectievelijk. Bij mooi weer kunnen de ramen worden verwijderd en kunt u heerlijk in de open achtersalon verblijven. De kapitein is uw gastheer en geeft tijdens het diner desgewenst uitleg over het oude centrum van Amsterdam.

020-3301910 | website | info@classicboatdinners.nl